Specialitate de pui,somon si cascaval umplut

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
26 Iun 2011 | 8468 vizualizari
Specialitate de pui,somon si cascaval umplut

Povestea acestei retete:in urma cu ceva vreme,am fost la o nunta si printre altele,am avut si aceasta specialitate;cum se numeste exact,nu stiu pentru ca stiti si voi la nunta nu-ti da meniul in fata;i-am spus sotului ca pot sa fac si eu,dar el zice nuuuu,n-ai cum!!! m-am ambitionat si bineinteles ca i-am cerut un premiu,drept pedeapsa,sa nu ma mai subestimeze;va garantez ca este grozava.

Ingrediente

  • piept de pui 4buc
  • 200g somon afumat
  • 1pachet surimi
  • 1ou
  • 5linguri faina
  • 200g susan
  • ulei mult pentru prajit
  • 250g cascaval
  • 1legatura de ceapa verde
  • 3-4 cubulete de spanac congelat
  • 1ardei gras rosu
  • 1salata
  • pentru sos
  • 1radacina de hrean
  • 3-4linguri ulei de masline
  • 100g branza feta
  • 2-3 linguri smantana lichida
  • sare,piper

Mod de preparare

Pieptul feliat,usor batut cu ciocanul de snitele condimentat cu sare si piper;

deasupra pun somon si cate doua batoane de surimi;

rulez,prind cu scobitoare,dau prin faina,ou batut si susan apoi prajesc in baie de ulei;

le scot pe prosoape de hartie;

in tigaie cu o lingura de unt se calesc frunzele de ceapa si spanac;

cascavalul,taiat cubulete,il pun intr-un castron si-l pun la topit la microunde'

il rastorn pe folie alimentara dubla,il aplatizez,deasupra pun spanacul si suvite de ardei rosu;

rulez cu grija,strang bine la capete si-l dau la frigider;

intre timp,fac sosul: pun in blender hreanul ras,ulei,branza,smantana;

dupa ce s-a intarit cascavalul,montez pe farfurie: salata taiata foarte subtire,amestecata cu ceapa verde,cubulete de ardei,ulei de masline si otet balsamic,ruloul de pui taiat felii cu sos deasupra si alaturi felii de cascaval;

va asigur ca este o nebunie,mai ales ruloul cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de pui,somon si cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele cuburi. Scurgem ciupercile si le tocam mai marunte....

Citeste continuarea

Chiftelute de vinete si linte

Postat de Ela68

Chiftelute de vinete si linte

1. Se fierbe lintea 15 minute , apoi se pune  la scurs intr-o sita. Se lasa la racit si se pune intr-un bol. 2. Curatati vinata de coaja si taiati-o bucatele mici. Adaugati-o peste linte....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii

la 26.06.2011, 21:47
Mvaaaai! Ce ai facut aici!!
la 26.06.2011, 21:48
Wow!!! Ce idee ...arata demential
la 26.06.2011, 22:26
suuper!
la 26.06.2011, 22:48
minunatie
la 26.06.2011, 23:19
ce bine arata

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking