Stelute cu brinza

Postat de janet in Aperitive / Garnituri
27 Mar 2010 | 9371 vizualizari
Stelute cu brinza

Ingrediente

  • -2 oua
  • -ocesca de apa
  • -un praf de sare
  • -faina  sa iasa un aluat de clatite
  • -telemea de vaci rasa

Mod de preparare

Intr-o cratita punem ulei la incins (baie de ulei,ca la cartofi prajiti). Cind uleiul s-a incins bine, scufundam forma, pentru citeva secunde, dupa care o scufundam in aluat , dar sa nu depaseasca  inaltimea stelutei. Daca va uitati la forma o sa intelegeti ce vreu sa spun. Apoi scufundam iarasi in uleiul incins. Tinem pina se rumeneste putin aluatul, scoatem ,tinem sa se scurga surplusul de ulei si le asezam pe o farfurie pe care am pus servetel absorbant.  Procedam asa pina se termina aluatul.

Dupa prima steluta facuta ,celelalte se desfac singure de pe forma cind s-au prajit. Le asezam pe un platou si le umplem cu telemea data prin razatoarea cu ochiuri mici.

Decoram cu feliute de rosii si bucatele de masline.Sint excelente si dau foarte bine la prezentare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu brinza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Platou de sarbatoare

Postat de janet

Platou de sarbatoare

Stiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2010, 19:07
excelent arata. de unde ati luat forma?
la 27.03.2010, 19:11
este o forma veche.facuta in uzina,in comert nu stiu daca se gasesc.
la 27.03.2010, 19:13
stiu si eu reteta asta....dar nu am forma....
la 27.03.2010, 19:47
Foarte frumoase
la 27.03.2010, 21:34

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking