Ingrediente
- 1 dovlecel,
- 1 ardei gras rosu,
- 1 ardei gras verde,
- 1 morcov,
- 5-6 ciuperci,
- 100 g fasole verde,
- 300-400 g carne de porc,
- 2-3 linguri ulei,
- 1-2 linguri sos de soia,
- sare, piper, scortisoara, cimbru verde.
Mod de preparare
Legumele se spala, se curata si se taie in fasii mai lungi sau in felii subtiri. Pastaile de fasole se lasa intregi. Carnea se taie in bucati mai mici, se amesteca cu sos de soia, sare, piper, scortisoara si se lasa la rece pentru 2-3 ore sau peste noapte.
Carnea se prajeste apoi in ulei pana se rumeste pe toate partile. Se scoate si se lasa deoparte, acoperita cu folie de aluminiu, pentru a se pastra calda. In tigaie se adauga legumele si se calesc timp de 10-15 minute, la foc iute, amestecand continuu. Se pune inapoi in tigaie si carnea, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru verde, se mai amesteca de cate ori si se opreste focul. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stir fry cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|