Sufleu de conopida

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
31 Oct 2011 | 7117 vizualizari
Sufleu de conopida

Acest sufleu trebuia sa-l cheme Sufleu din resturi,pentru ca,numai din resturi l-am facut si chiar a iesit bun.

Ingrediente

  • resturi de conopida de la snitele
  • 2 felii de jambon sau orice alt preparat
  • 2 cartofi fierti
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 g mozzarella sau cascaval
  • sare,piper
  • putina nucsoara
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Jambonul l-am pus pe gratar cateva minute, apoi l-am taiat julienne.

Intr-o tava de yena unsa cu unt am pus jumatate din cantitatea de conopida desfacuta marunt, jumatate din cantitatea de cartofi fierti taiati cubulete, condimente. Urmeaza jambonul, restul de conopida si cartof, deasupra amestecul de oua, smantana si cascaval condimentat.

Am tinut la cuptor 30 minute pana s-a rumenit deasupra si l-am servit cald. Este delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sufleu de conopida

Postat de gicuta69

Sufleu de conopida

Desfacem conopida in buchetele,o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare pentru cca15 minute. Cand este fiarta, o punem intr-o strecuratoare si o trecem sub jet de apa rece. O lasam la...

Citeste continuarea

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Postat de VanessaAli

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Curatam conopida de frunze, o rupem in buchetele si le punem la fiert in apa cu sare. Trebuie sa fiarba 10 min din momentul in care da in clocot. Turnam conopida intr-un storcator de paste si o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2011, 09:20
as sufla si eu o portie!
la 31.10.2011, 09:23
de resturi da bun
la 31.10.2011, 09:29
bun bunut
la 31.10.2011, 10:35
bun bun
la 31.10.2011, 10:56
pai cele din resturi ies bune ca au multe ingrediente

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking