Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola

Postat de laylalala in Supe
27 Mai 2010 | 4320 vizualizari
Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola

Ingrediente

  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 lingura unt
  • 1 capatana mare de conopida, tocata mare
  • 750 ml lapte
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • sare si piper
  • 50 gr branza Gorgonzola, sfaramitata

Mod de preparare

Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga untul apoi caleste ceapa si usuroiul pana se inmoaie.Adauga conopida, caleste-o cateva minute apoi adauga laptele.Lasa totul sa fiarba pana cand conopida se inmoaie.

Pune amestecul intr-un bleder si paseaza-l pana se obtine o crema fina.Adauga 1 lingurita Herbes de Provence, sare si piper dupa gust si amesteca.Serveste supa fierbinte presarata cu bucatele de branza Gorgonzola si paine crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa-crema de dovleac placintar

Postat de Pungasa_Rogue

Supa-crema de dovleac placintar

Dovleacul placintar se curata de coaja si seminte, se spala si se taie bucati potrivite. Ceapa se curata de foi, se spala si se taie in patru. Morcovii si pastarnacul se curata de coaja, se...

Citeste continuarea

Supa crema de linte cu ardei copti

Postat de rocsi_1612

Supa crema de linte cu ardei copti

Ceapa curata o tocati marunt, pastarnacul si morcovul decojit, le taiati cubulete. Intr-o cratita puneti legumele tocate si 3 litri cu apa. Transferati cratita pe foc, lasati sa fiarba pana...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking