Supa cu galuste

Postat de JulyCris in Supe
14 Feb 2014 | 3350 vizualizari
Supa cu galuste

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 3-4 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • radacinoase(optional)
  • carne de pui(optional)
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel

Pt Galuste

  • 3 oua
  • 12 linguri gris
  • 3 linguri ulei sare

Mod de preparare

Legumele se spala,se taie in 2 sau 4 si se pun la fiert. Cand s-au fiert se scot intr-o strecuratoare. Oala se reumple cu apa si se lasa sa mai dea un clocot. Intre timp pregatim compozitia pt galuste.Ouale se bat cu furculita si un praf de sare,se adauga grisul in ploaie si se amesteca usor. Se pune si uleiul si se omogenizeaza.Se da focul mic,si cu o lingurita se ia din compozitia de galuste si se scufunda in oala cu supa fierbinte. Galustele se cor dezlipi de pe lingurita. Se pun una cate una,cu grija,se adauga 50 ml ulei,sare dupa gust si se lasa la fiert. Ca sa fiti siguri ca au fiert,se scoate o galusca si se taie in doua. La final se adauga piper si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de supa de legume cu rosii si galuste pufoase

Postat de Ksenya

Reteta de supa de legume cu rosii si galuste pufoase

Iata cum se prepara Reteta de supa de legume cu rosii si galuste pufoase Legumele le-am spalat curatat si tocat grosier. Am pus untul si uleiul intr-o oala, cand s-a incalzit suficient am...

Citeste continuarea

Supa din copanele de pui, cu galuste de gris

Postat de RODIMUR

Supa din copanele de pui, cu galuste de gris

Copănelele se spală, se curăță de pielea tare de la bază, se spală în câteva ape și se pun la fiert, la foc mic cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2014, 15:51
la 14.02.2014, 15:54
Foarte buna supa ta!
la 14.02.2014, 15:59
Ce limpede a iesit!
la 14.02.2014, 16:21
Multumesc!
la 14.02.2014, 17:01

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking