Ingrediente
- 1 piept de pui
- 2 morcovi
- 1 cartof
- 1 păstârnac
- 1 fir gros de ceapă verde
- sare
- piper
- mărar
- ulei
Mod de preparare
Se dezosează pieptul de pui. Osul se păstrează, iar cărniţa se toacă, se amestecă cu sare, piper şi verdeaţă şi se foloseşte la perişoare.
În cuva aparatului se pune un pic de ulei, apoi se selectează programul FRY.. Se adaugă osul pieptului,ceapa tocată şi morcovii daţi pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se călesc pentru câteva minute împreună, apoi se adaugă apă şi se selectează programul BOIL.
Când apa începe să fiarbă, se formează perişoare mici din carnea preparată şi se fierb împreună cu legumele (cartoful şi păstârnacul se pun întregi şi se scot la sfârşit).
Când perişoarele au fiert, se adaugă pastele, sare şi piper după gust.
La sfârşit se adaugă mărar proaspăt tocat.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cu perişoare de pui – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|