Supă cu perişoare de pui – Multicooker

Postat de madi_marin in Supe
18 Mai 2014 | 6015 vizualizari
Supă cu perişoare de pui – Multicooker

Am pus din nou la treabă aparatul Philips Multicooker. Mâncărurile ies foarte gustoase. Prima reţetă dint-o nouă serie este supa cu perişoare de pui, preferată de copii. Şi nu numai!

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 1 păstârnac
  • 1 fir gros de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • mărar
  • ulei

Mod de preparare

Se dezosează pieptul de pui. Osul se păstrează, iar cărniţa se toacă, se amestecă cu sare, piper şi verdeaţă şi se foloseşte la perişoare.

În cuva aparatului se pune un pic de ulei, apoi se selectează programul FRY.. Se adaugă osul pieptului,ceapa tocată  şi morcovii daţi pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se călesc pentru câteva minute împreună, apoi se adaugă apă şi se selectează programul BOIL.

Când apa începe să fiarbă, se formează perişoare mici din carnea preparată şi se fierb împreună cu legumele (cartoful şi păstârnacul se pun întregi şi se scot la sfârşit).

Când perişoarele au fiert, se adaugă pastele, sare şi piper după gust.

La sfârşit se adaugă mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cu perişoare de pui – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa cu carnati si cus-cus

Postat de mirela0911

Supa cu carnati si cus-cus

Intr-o oala de 4 litri se pune uleiul sa se incinga. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga pastele cus-cus si se amesteca. Se pun condimentele: boiaua, chimenul macinat,...

Citeste continuarea

Supa de legume

Postat de mirela0911

Supa de legume

Se spala carnea si se taie in cubulete. Se pune o craticioara cu apa la fiert. Cand clocoteste apa, se pune carnea si se lasa cca 1 minut la oparit. Se scoate carnea si se pune intr-o oala de 4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2014, 18:54
la 18.05.2014, 18:55
Mie, după ce-mi vei da din ciorbă, să-mi dai şi decorul, că-mi place tare.
la 18.05.2014, 19:00
Foarte buna
la 18.05.2014, 19:10
Tare, tare buna!!
la 18.05.2014, 19:12
ce idee minunata mi-ai dat ,am sa fac si eu maine ca tocmai ma gandisem la o supa dar cu galuste.

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking