Supa de cartofi cu ciolan afumat

Postat de pity19 in Supe
19 Mai 2014 | 5568 vizualizari
Supa de cartofi cu ciolan afumat

Ingrediente

  • 10 cartofi
  • ciolan afumat cu os
  • o legatura patrunjel
  • un pastranac
  • un morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • un plic bors magic cu smantana
  • 4 litri apa
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Clatim cartofii , ii curatam , taiem cuburi , punem la fiert in 4 litri de apa!

Legumele le clatim , morcovul si pastarnacul le curatam de coaja , ardeii ii golim de seminte , taiem cubulete fiecare leguma si dam la fiert impreuna cu cartofii!

Ciolanul afumat il dam la fiert impreuna cu legumele , cand a fiert il scoatem si dam jos carnea de pe os , carnea o punem in apa cu legumele si lasam sa fiarba pana cand cartofii sunt gata!

Condimentam cu bors , sare , vegeta , piper , dupa gust!

Dupa ce luam de pe foc adaugam patrunjelul tocat marunt!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de fasole uscata cu ciolan afumat

Postat de cristeena20

Supa de fasole uscata cu ciolan afumat

Punem fasolea la inmuiat cu o seara inainte in apa rece. A doua zi spalam fasolea si o punem in oala cu presiune-(cucta)impreuna cu ciolanul afumat sa fiarba (cca 30-40 minute). Stingem focul si...

Citeste continuarea

Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat

Postat de Satisfyyourcravings

Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat

Se taie ciolanul cuburi.  Ceapa se toaca, telina se taie rondele, morcovii se taie in sferturi, apoi in felii. Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi mici.  Se prajeste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2014, 15:37
la 19.05.2014, 19:06
la 19.05.2014, 19:56
la 19.05.2014, 19:57
Gustoasa ciorbita!
la 19.05.2014, 21:16

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking