Ingrediente
- 2 morcovi
- 2 teline
- 1 ceapa
- 150 g fasole Borlotti
- 150 g mazare
- 3 dovlecei
- 8 frunze de varza
- 200 g dovleac
- 0,5 l supa de legume
- 20 ml ulei de masline
- 120 g parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare
Asezati fasolea intr-un bol de 16 cm, turnati apa pentru a o acoperi si lasati peste noapte.
Curatati, spalati si feliati morcovii, dovleceii, dovleacul, telina si ceapa. Taiati frunzele de varza in fasii subtiri.
Asezati legumele tocate intr-un vas rece, adaugati putina apa si porniti aragazul la treapta medie. Atunci cand indicatorul se afla in zona verde, reduceti caldura si lasati sa fiarba cateva minute. Adaugati fasolea si mazarea. Adaugati supa si fierbeti cca 20 minute.
Fierbeti supa de legume 10 minute cu aragazul oprit. Apoi adaugati fasiile de varza si continuati sa fierbeti 1 minut.
Lasati supa de legume sa se raceasca cateva minute. Adaugati cateva picaturi de ulei de masline.
Presarati parmezan in supa de legume si serviti calda.
Reteta advertorial Zepter.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|