Supa de praz cu curry Kotanyi

Postat de mitinita in Supe
7 Mai 2011 | 2932 vizualizari
Supa de praz cu curry Kotanyi

Daca tot am dat-o pe curry,am incercat si o reteta de supa cu curry-ul de la Kotanyi. Poate reusesc sa-mi obisnuiesc copii sa manance ca mine

Ingrediente

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa mica
  • 7 cartofi mici
  • 750 ml-1 litru de apa
  • un cub de supa concentrata
  • 1 lingura de curry Kotanyi
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se curata prazul,ceapa si cartofii.

Se taie prazul in rondele,ceapa in cubulete si cartofii in cuburi.

Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga prazul si ceapa.

Cand au inceput sa devina maronii,se adauga curry,cartofii si frunza de dafin.

Se adauga apa si cubul si se lasa sa fiarba.

Cand s-au inmuiat toate legumele se ia de pe foc si se scoate frunza de dafin.

Se poate face si supa crema cu un blender vertical.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu curry Kotanyi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de telina

Postat de Anett

Supa crema de telina

Curatam telina, ceapa si cartofii, spalam bine si le taiem in cubulete. Intr-un vas topim untul, adaugam ceapa si calim bine. Introducem bucatele de telina si cartofi, adaugam apa, asezonam cu...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu tagliatelle si chipsuri de parmezan

Postat de rocsi_1612

Supa de rosii cu tagliatelle si chipsuri de parmezan

Curatam ceapa si o tocam. Morcovul il decojim, il taiem in doua pe lungime apoi il facem rondele. Rosia o curatam de pielita, o tocam, ciupercile le spalam, le taiem marunt, iar ardeiul kapia il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.05.2011, 21:49
si mie imi place ciorba de praz, mai ales vara, rece
la 07.05.2011, 21:54
inca rece n-am incercat,dar la caldurile pe care le avem noi ...
la 07.05.2011, 22:08
merge racorita pe aragaz
la 07.05.2011, 22:10
bunaa
la 07.05.2011, 22:13
da' n-am reusit sa corup maruntelele

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking