Pui cu legume pe pat de cus cus

Postat de roxanamiti in Pui
11 Feb 2011 | 13220 vizualizari
Pui cu legume pe pat de cus cus

Ingrediente

  • 200 g. piept de pui,
  • 1 cana cus cus,
  • 1 praz mic,
  • 1 morcov,
  • 5 pastai verzi,
  • 4 sparanghei,
  • jumate ardel verde,
  • jumate ardel rosu,
  • 2 felii de slanina afumata,
  • 2 linguri sos de soia,
  • jumate de lamaie,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • rozmarin,
  • piper,
  • sare,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 cani de supa(sau apa),
  • 1 lingura de curry,

Mod de preparare

  •  * sosul de soia, sucul de la jumatea de lamaie, otetul, rozmarinul, piperul, sarea, uleiul si pieptul de pui taiat bucatele se amesteca bine si se lasa la rece timp de 4 ore (sau mai mult chiar o noapte),
  •  * slanina se taie bucatele si se pune impreuna cu puiul la prajit,
  •  * morcovul,pastaile si sparangheii se pun in apa cu sare la fiert timp de 5 miunte,
  •  * peste pui punem prazul, ardeii si lasam la calit timp de 5 minute apoi adaugam morcovul, pastaile, sparangheii si mai lasam inca 5 minute, intre timp incalzim supa(sau apa), cand clocoteste punem peste cus cus si acoperim (5 minute),
  •  * punem lingura de curry in cus cus si amestecam bine,
  •  * asezam cus cus -ul in farfurie si deasupra puiul cu legume,
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume pe pat de cus cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitel imperial

Postat de ianculubita

Snitel imperial

Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte. Intr-un castron amestecam caisele taiate...

Citeste continuarea

Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

Postat de AdrianUdrea

Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc. Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2011, 09:44
ce bunatati ai gatit..tare harnica
la 11.02.2011, 10:51
ce-mi placeeee
la 11.02.2011, 11:42
toate sunt pe pat
la 11.02.2011, 14:28
la 11.02.2011, 16:58
Bun pat ... sa nu-l doara schinarea pi ghetu' pui

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking