Pui cu legume pe pat de cus cus

Postat de roxanamiti in Pui
11 Feb 2011 | 13236 vizualizari
Pui cu legume pe pat de cus cus

Ingrediente

  • 200 g. piept de pui,
  • 1 cana cus cus,
  • 1 praz mic,
  • 1 morcov,
  • 5 pastai verzi,
  • 4 sparanghei,
  • jumate ardel verde,
  • jumate ardel rosu,
  • 2 felii de slanina afumata,
  • 2 linguri sos de soia,
  • jumate de lamaie,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • rozmarin,
  • piper,
  • sare,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 cani de supa(sau apa),
  • 1 lingura de curry,

Mod de preparare

  •  * sosul de soia, sucul de la jumatea de lamaie, otetul, rozmarinul, piperul, sarea, uleiul si pieptul de pui taiat bucatele se amesteca bine si se lasa la rece timp de 4 ore (sau mai mult chiar o noapte),
  •  * slanina se taie bucatele si se pune impreuna cu puiul la prajit,
  •  * morcovul,pastaile si sparangheii se pun in apa cu sare la fiert timp de 5 miunte,
  •  * peste pui punem prazul, ardeii si lasam la calit timp de 5 minute apoi adaugam morcovul, pastaile, sparangheii si mai lasam inca 5 minute, intre timp incalzim supa(sau apa), cand clocoteste punem peste cus cus si acoperim (5 minute),
  •  * punem lingura de curry in cus cus si amestecam bine,
  •  * asezam cus cus -ul in farfurie si deasupra puiul cu legume,
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume pe pat de cus cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui in unt la ceaun

Postat de Constelatialeu

Pui in unt la ceaun

Mai intai puii se curata, se spala , se tavalesc prin sare si usturoi pisat si se lasa cca 24 ore. Pentru ca noi am fost plecati in vacanta, au stat la congelator asa condimentati, pana le-a venit...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu farinheira

Postat de cristeena20

Piept de pui umplut cu farinheira

- Bucatile de carne le crestam , facand un buzunar in mijloc . Le condimentam cu sare, piper si praf de usturoi. Le lasam la rece cateva ore inainte de a le pregati. - Farinheira se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2011, 09:44
ce bunatati ai gatit..tare harnica
la 11.02.2011, 10:51
ce-mi placeeee
la 11.02.2011, 11:42
toate sunt pe pat
la 11.02.2011, 14:28
la 11.02.2011, 16:58
Bun pat ... sa nu-l doara schinarea pi ghetu' pui

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking