Ingrediente
- 1 lingura de ulei
- 1 fir de praz
- 1 lingurita de cimbru proaspat
- 750 ml apa
- 1 cub concentrat
- 300 gr cartofi,curatati si taiati cubulete
- 1 frunza de dafin
- sare dupa gust
Mod de preparare
Se pune uleiul intr-o oala si cand s-a infierbantat se adauga prazul taiat rondele.
Se calesc 5-7 minute pana cand s-au inmuiat.
Adauga cimbrul si amesteca 30 de secunde.
Adauga apa,cubul,cartofii si frunza de dafin.
Se fierb pana s-au inmuiat cartofii.
Se lasa putin sa se raceasca,se scoate frunza de dafin si se mixeaza cu stick blenderul.
Daca e prea groasa adaugati putina apa.
Nu mixati supa in robot ca textura va fi diferita.
Daca mixati in blender aveti grija sa nu dea afara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz si cartofi a la David Lebovitz" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|