Ingrediente
- Pentru frecatei
- 2 oua
- faina cat cuprinde,sa iasa un aluat tare
- Pentru supa:
- 800 g carne de pui
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 bucata telina
- 1 radacina patrunjel
- patrunjel verde
- sare dupa gust
Mod de preparare
Frecatei:
Ouale se bat cu un praf de sare,dupa care se adauga faina,cat sa iasa un aluat tare.Coca obtinuta se rade pe razatoare si se lasa la uscat.
Supa se prepara intocmai ca si supa cu galuste.
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.
Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.
Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.
Se adauga frecateii si se mai fierbe inca un sfert de ora.
Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu frecatei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (1)
|