Ingrediente
- o jumatate de piept de pui dezosat
- ardei gras rosu si verde (cate o jumatate din fiecare)
- radacina de pastarnac
- 3 fire de ceapa verde
- radacina de telina
- patrunjel verde
- 2 cepe albe
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- o rosie
- tarhon
- 2 linguri ulei
- sare/delikat dupa gust
- un praf de sare, 2 oua si 100 gr gris pentru galuste
Mod de preparare
Pieptul de pui taiat in bucati mici se pune la fiert in 2l de apa. Intre timp, tocam legumele, iar cartofii ii taiem in cuburi mici. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugam legumele si lasam pe foc cam 15 minute.
Punem uleiul, potrivim de gust cu sare, tarhon si adaugam galustele pregatite astfel: amestecam ouale cu grisul si un praf de sare, avand grija sa obtinem o compozitie potrivita ca si consistenta; cu o lingurita turnam cate putin in supa fierbinte, lasand sa fiarba pentru inca 10-15 minute. Presaram patrunjelul proaspat tocat si putem servi.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|