Ingrediente
- jumatate piept de pui (sau 3-4 aripioare)
- 2 cepe mici
- 2 morcovi
- un ou
- o cana faina
- patrunjel
- sare si piper
Mod de preparare
Se pune puiul la fiert in apa cu un praf de sare.
In timp ce puiul se fierbe faceti taiteii: puneti faina intr-un bol si spargeti oul, adaugati un praf de sare.
Faceti coca din oul si faina, apoi presarati faina pe o suprafata plana si intindeti aluatul foarte subtire.
Rulati coca si taiati-o pe jumatate.
Taiati aluatul in felii subtiri, presarati putina faina apoi desfaceti taiteii.
Cand puiul sa fiert si nu se mai formeaza spuma taiati ceapa marunt si morcovii bastonase(eu am tocat o jumatate de ceapa si restul le-am pus intregi ca sa le pot scoate la sfarsit, ca supa sa nu fie prea groasa) potriviti de sare.
Dupa ce legumele s-au fiert puneti taiteii in supa si mai lasati sa fiarba 10 minute.
La final adaugati leusteanul tocat marunt.
POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|