Ingrediente
- 1 kg carne vita cu os
- 5 morcovi
- 1 ceapa
- 2 patrunjei
- 1 pastarnac
- 1 buc telina
- frunze patrunjel
- arpagic pt servire
- fidea de casa
Mod de preparare
Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare, piper si carnea de vita. Lasam la fiert si apoi spumam bine. Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari si frunzele de patrunjel. Lasam la fiert pana toate sunt fierte, o dam la o parte, scoatem osul si carnea (o taiem bucati mai mici, apoi o adaugam in supa) separat fierbem fideaua 1-2 minute apoi o strecuram si o trecem sub un jet de apa rece si o adaugam in supa. Daca e nevoie mai adaugam sare si piper. Servim fierbinte cu arpagic maruntit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|