Supa din aripi de pui

Postat de Alina26 in Supe
30 Sep 2013 | 16502 vizualizari
Supa din aripi de pui

Ingrediente

  • 6 aripi de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 rosie
  • 1/4 de telina
  • 2 tulpini de telina verde
  • 1 cartof mare
  • 3 fire de frunze de telina
  • 5 fire de patrunjel verde
  • sare
  • apa

Mod de preparare

1.Am spalat aripile,le-am taiat in doua si le-am pus la fiert cu apa,la foc potrivit.Cand a inceput sa fiarba am dat spuma la o parte cu o paleta si am lasat sa fiarba.

2.Am curatat legumele,le-am spalat si ceapa,1 morcov,tulpinile de telina le-am tocat marunt.Celalalt morcov si telina am dat-o pe razatoarea mica si cartoful l-am taiat cubulete.

3.Cand aproape s-a fiert carnea,am adaugat legumele si am lasat sa fiarba circa 10 minute.Apoi am adaugat si cartoful,apoi am mai lasat sa fiarba 5 minute.Dupa aceea am spalat si rosia,am decojit-o si am taiat-o cubulete mici,ir frunzele de telina le-am spalat si le-am tocat marunt,pe care le-am adaugat in supa.Am mai lasat sa fiarba 10 minute.

4.Am adaugat patrunjel verde,am potrivit de sare,am mestecat si am stins focul.

Serviti calda!!!Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fond alb de pui

Postat de Sylvia

Fond alb de pui

Preparare :  se pregateste carcasa de pui si se spala bine, se curata legumele si se spala. Intr-o oala mai mare se aseaza carnea si legumele, in ceapa de infig cele 2 cuisoare. Se adauga...

Citeste continuarea

Supa-crema de dovleac

Postat de Bucatardinpasiune

Supa-crema de dovleac

Principiul, prepararii oricarei supe - creme este foarte simplu. Toate legumele se fierb taiate in orice forma doriti, pentru ca oricum sfarsesc sub forta blenderului. Nici in ceea ce priveste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2013, 18:42
tare buna
la 30.09.2013, 18:42
la 30.09.2013, 18:45
buna supica!
la 30.09.2013, 18:46
Iote unde au zburat aripile mele,de cand le caut,stiam ca le-am lasat in cuptor....
la 30.09.2013, 18:47
La orice ora pap

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking