Supa fina de urzici si leurda

Postat de adnia in Supe
8 Mai 2013 | 2337 vizualizari
Supa fina de urzici si leurda

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • - o farfurie adanca plina cu urzici proaspete
  • -1 legatura leurda
  • -1 legatura patrunjel
  • -1 legatura leustean
  • -1 legaturica marar
  • - 1 legatura ceapa verde
  • -vegeta naturala
  • -sare
  • -2 l apa
  • -2 galbenusuri (optional)
  • -50 ml lapte (optional)

Mod de preparare

Am pus la fiert apa cu vegeta, dupa care am adaugat urzicile spalate bine in apa fierbinte. le-am dat in clocot, apoi le-am pus in blender, impreuna cu jumatate din apa in care au fiert, am adaugat toate verdeturile taiate  si le-am pasat bine-bine, pana am obtinut o consistenta cremoasa (fiind zeama fierbinte, verdeturile mele s-au muiat imediat si si-au pastrat asa toti nutrientii atat de necesari noua). Am pus totul din nou in oala de supa, am potrivit de sare si am dres-o cu galbenusuri batute si putin lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa fina de urzici si leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Postat de rocsi_1612

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Incepem cu pregatirea  galustelor : Puneti laptele la fiert intr-o cratita. Cand incepe sa dea in clocot, dati focul mai mic, turnati malaiul in ploaie. Amestecati cu un tel, iar cand...

Citeste continuarea

Supa de pui cu taitei de casa

Postat de RODIMUR

Supa de pui cu taitei de casa

Porționați puiul și alegeți pentru supă cele patru pulpe, aripile, coșul pieptului și spatele. Spălați bine aceste bucăți de carne (atenție la partea inferioară a pulpelor a căror...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2013, 21:50
Chiar fina Adnia...ma gandesc ca folosesti vegeta naturala facuta in casa...stiu ca tii la sanatate
la 08.05.2013, 21:53
vreu!
la 08.05.2013, 21:54
Asta-mi place, chiar îmi place, îmi aduce aminte de timpul sănătosului post.
la 08.05.2013, 21:56
da, Ruxy...este vegeta facuta de mine asta-toamna! tocmai am terminat-o, dar vine ea vara si fac fac din nou, iar la toamna o sa am iarasi stocul refacut
la 08.05.2013, 21:57
daca as fi avut un blender mai puternic, ar fi iesit si mai fina, sa stii

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking