Supa rapida de rosii cu mazare si taitei

Postat de Corina33 in Supe
20 Aug 2010 | 7514 vizualizari
Supa rapida de rosii cu mazare si taitei

Ingrediente

  • 700 ml piure de rosii
  • 200 g mazare congelata
  • 200 g taitei
  • 1 morcov
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 fire de busuioc
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper macinat
  • un praf de zahar

Mod de preparare

Se curata morcovul si usturoiul. Morcovul se da pe razatoarea mare, iar usturoiul se toaca cubulete. Se calesc ambele in ulei incins aprox. 3-4 minute, apoi se adauga piureul de rosii si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba cca. 5 minute.

Se fierb taiteii al dente intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, apoi se strecoara sub un jet de apa rece.

Se adauga mazarea la supa si se lasa sa mai fiarba 5 minute. Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt frunzele.

Se condimenteaza supa cu sare si piper macinat si un praf de zahar, se adauga taiteii si se ia de pe foc. Se presara deasupra busuiocul tocat si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida de rosii cu mazare si taitei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa mediteraneana de dovlecei

Postat de Ksenya

Supa mediteraneana de dovlecei

Dovleceii se curata de coaja , apoi se taie cubulete .La fel procedam si cu cartofii insa se taie cuburi mult mai mici decat dovleceii. Rosiile le cufundam în apă clocotită timp de...

Citeste continuarea

Supa crema de fasole verde

Postat de katty

Supa crema de fasole verde

Curatam ceapa, o spalam si o taiem in bucatele mai mari. O punem la calit in 2 linguri de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam 2 catei de usturoi taiati marunt. Lasam putin sa isi elibereze...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2010, 17:45
la 20.08.2010, 18:24
super
la 20.08.2010, 18:35
cat de frumos arata..............pe caldurile astea taman buna...........
la 20.08.2010, 23:46
Ela
la 20.08.2010, 23:47
Rocsi, mersi!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking