Supa-crema de legume cu fasole uscata

Postat de cristeena20 in Supe
18 Mar 2014 | 3362 vizualizari
Supa-crema de legume cu fasole uscata

Ingrediente

  • 1 ceapa medie
  • 3 morcovi
  • 1/2 ardei rosu (sau verde)
  • 1 bucata de varza creata
  • 1 rosie bine coapta
  • 3 cartofi mici
  • 1/2 curgette
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie fasole boabe fiarta
  • ulei de masline, sare, piper alb, 1 cub concentrat de legume

Mod de preparare

Curatam legumele si le taiem bucati nu foarte mici.

Intr-o oala punem prima data ceapa la calit cu ulei de masline, apoi adaugam usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; dupa cca 2 minute adaugam morcovii si ardeiul, amestecam si lasma sa se caleasca inca putin, adaugam apoi restul de legume, amestecandu-le pe toate si turnam apa clocotita, doar cat sa le acopere. Punem sare si un cub de legume . 

 Lasam sa fiarba legumele bine si apoi mixam toate cu mixerul vertical. La final aduagam fasole boabe din conserva  si gustama de sare, punem piper alb si gata..se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de legume cu fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de fasole

Postat de katty

Supa de fasole

Fasolea se curata bine de impuritati, se spala, apoi se pune intr-o oala si se acopera cu apa. Se dau cateva clocote, apoi se strecoara. Se pune din nou cu apa (cam 3-4 parti ) si se pune la foc,...

Citeste continuarea

Supa de fasole cu piept de curcan afumat

Postat de Corina33

Supa de fasole cu piept de curcan afumat

Fasolea se pune la inmuiat in apa vreo 6 ore sau de seara pana dimineata, apoi se strecoara si se pune la fiert intr-o cantitate suficienta de apa cu sare si cu foile de dafin. Se fierbe aprox. o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2014, 14:58
pranzul meu de azi...
la 18.03.2014, 15:00
foarte bun pranzul tau, sa-ti fie de bine
la 18.03.2014, 15:04
multumesc anca
la 18.03.2014, 15:04
la 18.03.2014, 15:06
foarte gustoasa

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking