Supă-cremă de legume cu paste umplute cu carne

Postat de madi_marin in Supe
25 Feb 2014 | 4718 vizualizari
Supă-cremă de legume cu paste umplute cu carne

Am inscris-o la concursul de pe blogul Cristinei Toth, concurs cu premii de la Baneasa.Sper sa va placa. Noi am mancat-o cu mare pofta.

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui cu os
  • paste Baneasa conchiglie
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 ceapă uscată
  • 2 morcovi
  • 1 telina mică
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • 1 cartof mare
  • 150 ml smântână de gătit
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se curăţă legumele, se taie bucăţi şi se pun la fiert în mai multă apă împreună cu osul de la piept (pentru gust).

Separat se fierb pastele pe jumătate în apă cu sare şi puţin ulei.

Pieptul de pui se toacă, se amestecă cu sare, piper şi puţină ceapă verde. Pastele aproape fierte se umplu cu carne, apoi se dau rapid prin făină şi se pun din nou la fiert la foc micuţ în supă luată de la legume. Când sunt gata se strecoară şi se lasă deoparte.

Legumele fierte şi scurse de supa( care se păstrează), se pun în vasul robotului cu verdeaţa, smântâna de gătit,puţin ulei, sare şi piper după gust şi se pasează până se obţine supa-cremă, adăugând supă până obţinem consistenţa dorită. Se mută înapoi în vasul în care au fiert legumele şi se amestecă uşor cu pastele umplute.

Se serveşte caldă.

Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă-cremă de legume cu paste umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de vitel cu taitei de casa

Postat de gicuta69

Supa de vitel cu taitei de casa

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam  spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate...

Citeste continuarea

Supa suedeza de peste

Postat de mihaelar63

Supa suedeza de peste

Se curata si se spala legumele . Pestele se da un clocot in zeama clara de curcan ,Se scoate pestele din zeama si se curata de pe oase - Se va folosi la sfarsit la servit .. Morcovul se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2014, 18:31
la 25.02.2014, 19:00
La asta chiar zic pas...nu-mi plac sub nici o forma...EMOTICONRUSINAT..
la 25.02.2014, 19:05
la 25.02.2014, 19:17
la 25.02.2014, 19:27
Supeeer!!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking