''Taci si-nghite''

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
28 Iun 2013 | 56833 vizualizari
''Taci si-nghite''

Taci si-nghite,taci si-nghite,dar pana cand...am tot vazut pe aici si am zis sa tac,dar a venit randul sa si fac.....mai ales ca am vas nou.....

Ingrediente

  • 400 g malai
  • 1 l apa ( lapte)
  • 50 g unt
  • 200 g smantana grooasa
  • 250 g afumatura( piept afumat,carnati porc,carnati oaie)
  • 200 g branza burduf
  • 200 g branza oaie veche
  • 100 g cascaval
  • 3 oua

Mod de preparare

Facem o mamaliguta mai moale din apa ( lapte) si malai.Afumatura o taiem bucatele mici si o calim cca 10 min.Cand mamaliga a fiert adaugam in ea,untul,smantana,cele doua feluri de branza si omogenizam.Pregatim un vas de yena,il ungem cu putin unt si apoi alternam straturi de mamaliga si afumatura.Deasupra facem niste adancituri si spargem ouale,apoi radem cascaval si bagam vasul la cuptor pana cand ouale sunt coapte si se rumeneste bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "''Taci si-nghite''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca cu dovlecei

Postat de rocsi_1612

Musaca cu dovlecei

Spalam dovleceii, ii taiem felii potrivit de groase, ii asezam pe un platou si ii presaram cu sare. Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele. Ceapa uscata o curatam, o tocam marunt, morcovul...

Citeste continuarea

PLACINTA CU CARNE

Postat de nico_nico

PLACINTA CU CARNE

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat bun de intins foi.(se fac 2 foi).   Pentru umplutura se caleste ceapa taiata marunt apoi punem carnea de porc tocata si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2013, 06:46
eu tac si inghit ....in sec de acum...foarte buna
la 28.06.2013, 07:19
Tac.....si inghit ! In sec
la 28.06.2013, 07:21
Buna tare
la 28.06.2013, 07:57
înghit și tac
la 28.06.2013, 08:40
tac tac , si eu trebuie sa inaugurez vasul

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking