Taci si-nghite sau mamaliga in straturi

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2013 | 5275 vizualizari
Taci si-nghite sau mamaliga in straturi

Pentru astazi va propun ceva simplu, dar foarte gustos. Se prepara rapid si toata familia este fericita :).

Ingrediente

  • 3 cani de apa
  • malai
  • 50 g unt
  • 1 carnat afumat
  • branza framantata de oaie
  • 3 oua

Mod de preparare

Taiem carnatul rondele si il prajim intr-o tigaie antiaderenta.

Fierbem apa cu sare, adaugam malaiul si preparam mamaliga. La final adaugam untul.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt punem un strat de mamaliga apoi adaugam un strat de branza framantata. Urmeaza un strat subtire de mamaliga si apoi rondelele de carnat. Mai punem un rand de branza si acoperim cu ultimul strat de mamaliga. Cu dosul unei liguri sau al unui polonic facem trei adancituri unde
spargem usor cate un ou. Presaram inca un strat de branza apoi dam vasul la cuptor, la foc potrivit pana cand albusul este intarit.

Se serveste calda, cu multa pofta :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite sau mamaliga in straturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sufleu de branza cu avocado, somon afumat si sos de iaurt

Postat de simona72

Sufleu de branza cu avocado, somon afumat si sos de iaurt

Pt sufleu : separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Amestecam faina cu praful de copt. Taiem avocado in doua, scoatem samburele, cu ajutorul unei lingurite...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu salam

Postat de autodiag

Aperitiv tarta cu salam

Se decongeleaza aluatul de foitaj. Se cerne faina intr-un castron. Se adauga oul, untul si sarea. Se framanta totul pana cand se obtine un aluat nelipicios. *Daca salamul este prea sarat, nu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2013, 11:06
Ce bunatateeee
la 17.06.2013, 11:19
tac, tac...si inghit...in sec )
la 17.06.2013, 11:20
bun bun
la 17.06.2013, 11:22
Minunat!
la 17.06.2013, 11:24
Tac şi înghit în sec!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking