Taci si-nghite sau mamaliga in straturi

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2013 | 5272 vizualizari
Taci si-nghite sau mamaliga in straturi

Pentru astazi va propun ceva simplu, dar foarte gustos. Se prepara rapid si toata familia este fericita :).

Ingrediente

  • 3 cani de apa
  • malai
  • 50 g unt
  • 1 carnat afumat
  • branza framantata de oaie
  • 3 oua

Mod de preparare

Taiem carnatul rondele si il prajim intr-o tigaie antiaderenta.

Fierbem apa cu sare, adaugam malaiul si preparam mamaliga. La final adaugam untul.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt punem un strat de mamaliga apoi adaugam un strat de branza framantata. Urmeaza un strat subtire de mamaliga si apoi rondelele de carnat. Mai punem un rand de branza si acoperim cu ultimul strat de mamaliga. Cu dosul unei liguri sau al unui polonic facem trei adancituri unde
spargem usor cate un ou. Presaram inca un strat de branza apoi dam vasul la cuptor, la foc potrivit pana cand albusul este intarit.

Se serveste calda, cu multa pofta :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite sau mamaliga in straturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Painici umplute

Postat de merisor67

Painici umplute

Crestam painicile in trei, pe lungime, pana la baza. Nu le feliem, doar le crestam. Ungem cu crema de branza cu verdeata de la Delaco, de o parte si de alta a crestaturilor. Ungem din...

Citeste continuarea

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Postat de Oana

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Nu am dat cantitati exacte, pune cat si ce iti place :) Mai intai unge foile de tortilla cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco, apoi rade deasupra cascaval Sofia, picura putin sos pesto...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2013, 11:06
Ce bunatateeee
la 17.06.2013, 11:19
tac, tac...si inghit...in sec )
la 17.06.2013, 11:20
bun bun
la 17.06.2013, 11:22
Minunat!
la 17.06.2013, 11:24
Tac şi înghit în sec!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking