Ingrediente
- 1 cutie tagliatelle proaspete(orice paste proaspete)
- 1-1/2 cutie rosii cuburi
- 1 catel de usturoi mare
- 4-5 frunze de busuioc proaspat
- 3 linguri ulei de masline
- sare,frunze de chilli
- parmezan pecorino(branza de oaie)
Mod de preparare
Intr-un castron se pun rosiile cuburi,uleiul de masline,usturoiul taiat feliute subtiri,condimentele si frunzele de busuioc taiate in bucati mari.
Se amesteca timp de cateva minute si se da la frigider pentru cateva ore.
Se pune o oala cu apa la fiert,se adauga sare,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pasta.
Fiind paste proaspete se lasa timp de 4 minute(se prepara imediat),se gusta intre timp daca este fiarta pasta,daca nu se mai lasa.
Se scurg pastele,se pastreaza putina apa in care au fiert.
Intre timp se pune sosul intr-o tigaie wok,se amesteca,iar cand incepe sa se incalzeasca se adauga pastele si zeama pastrata(nu foarte multa),se amesteca bine cu sosul si se lasa cateva minute.
Se adauga si branza de oaie,se amesteca bine si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (34)
|