Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii

Postat de Ina in Paste
30 Apr 2010 | 7469 vizualizari
Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii

Daca si sotul meu, caruia nu-i plac pastele, a mancat doua portii, nu pot sa spun decat ca au fost delicioase!

Ingrediente

  • un pachet tagliatelle cu ou si spanac - 250 g
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • 400 g rosii decojite, in bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare

1. Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare ( 1litru de apa la 100 g paste). Cand sunt fierte se scurg de apa  si se scot pe un platou.

2. Ciupercile si usturoiul se curata si se taie fasii. Rosiile decojite se paseaza in sucul propriu.

3. Intr-o cratita se pun 2-3 linguri ulei de masline in care se calesc ciupercile si usturoiul. Se stinge cu rosiile pasate, adaugam piper, busuioc si potrivim de sare.

4. Turnam sosul peste paste si servim cat sunt calde. ( Sunt excelente si reci! )

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi

Postat de Pungasa_Rogue

Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi

Se pun apa si sarea la fiert intr-o oala si cand clocotesc se adauga pastele, lasandu-le sa fiarba conform timpului de pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac. Intr-o...

Citeste continuarea

Paste Delicio-Basilico

Postat de Zamfira

Paste Delicio-Basilico

Pregătirea sosului Călim ceapa în 4 linguri de ulei, adăugăm pulpele tocate de la două roşii, punem ciupercile feliate şi lăsăm totul să fiarbă la foc mic timp de 5...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2010, 19:58
Ma doare burta, am mancat doua portii
la 30.04.2010, 22:46
la 30.04.2010, 22:57
Si mie imi plac tagliatellele, arata extraordinar
la 30.04.2010, 23:22
Ina, eu..m-as muta la tine..in seara asta am executat branzoaicele.la cartofii gratinati n-am putut sa le fac poza,aparatul era la sot.eu n-am prajit cartofii,i-am fiert..foarte buni.
la 01.05.2010, 08:12
Multumesc, miha! Multumesc, Oana! E prima data cand iau tagliatelle si au fost excelente!

Sosul ala cu ciuperci il fac si la paste obisnuite

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking