Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii

Postat de sufletista in Paste
11 Iul 2012 | 3336 vizualizari
Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii

by miha,eu am cumparat pastele de lene sa fac:))e mai comod

Ingrediente

  • 500 g ardei copti
  • 1 ardei iute
  • 3 rosii
  • 5 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii, rosiile si ardeiul iute se coc (eu le-am copt in cuptor)

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei. Cand ceapa devine transparenta se adauga rosiile taiate cubulete, sucul de rosii, ardeii curatati si taiati fasiii, ardeiul iute taiat cubulete, se adauga condimente dupa gust si se mai lasa sa fiarba cateva clocote.

Pastele se fierb in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, le scurgem de apa le trecem pe sub un jet de apa rece, le scurgem bine de apa si se amesteca cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tagliatelle cu sos alb si ardei copti

Postat de Poliana

Tagliatelle cu sos alb si ardei copti

Avem nevoie de 3 tigai/oale/tavi sau ce-or mai fi, important e sa fie 3 la numar. Una in care sa fierbem pastele  - si aici ma refer la oala - una aka tigaie in care sa facem sosul...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos de ardei copti

Postat de miha

Tagliatelle cu sos de ardei copti

Paste: Se amesteca oul cu faina si putina sare . Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, acoperit, apoi se intinde foaie subtire, pe masa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2012, 16:39
wow preferata mea cu ardei...ce bun e,sa-ti fie de bine
la 11.07.2012, 16:51
multumesc
la 11.07.2012, 16:57
Bun, bun!
la 11.07.2012, 17:10
la 11.07.2012, 17:13

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking