Ingrediente
- 250 gr tagliatelle
- 250 gr spanac proaspat-de gradina
- 100 gr branza Gran Padano sau parmezan
- 50 ml unt
- 50 ml ulei masline
- 1 ardei iute rosu
- 1 ardei iute verde
- 1 lingurita rasa usturoi granulat
- 1/4 lingurita mix piper proaspat rasnit
- sare
Mod de preparare
- Curatati si spalati legumele .
- Ardeii se taie rondele . Spanacul se taie fasii.
- Pastele se fierb in apa cu sare ,respectand indicatiile de pe ambalaj .
- Scurgeti tagliatelllele in strecuratoare .Pastrati putina apa in care au fiert pastele.
- Intr-o tigaie incapatoare se infierbanta uleiul cu unt .
- Se adauga rondelele de ardei iute si pastele .
- Razuiti deasupra jumatate din cantitatea de branza si amestecati .
- Branza si untul vor forma un invelis catifelat pastelor .
- Daca vreti ca sa aveti un sos mai cremos , se pune putina apa in care au fiert .
- Cat sunt inca pe foc se pune spanacul si usturoiul si se tine 1-2 minute , atat cat sa se inmoaie .
- Asezonati cu piper .Gustati si sarati daca mai este nevoie .
- Serviti tagliatelllele cu spanac cat sunt calde cu branza proaspat razuita pe deasupra . .
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|