Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute

Postat de mihaelar63 in Paste
6 Mai 2020 | 178 vizualizari
Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute

 Adica pe italieneste ,, Tagliatelle con spinaci, formaggio e peperoncino "  Delicios de simplu de preparat si de devorat . Secretul acesttor paste este  folosirea branzei potrivite in combinatie cu unt si spanac   verde proaspat .

Ingrediente

  • 250 gr tagliatelle
  • 250 gr spanac proaspat-de gradina
  • 100 gr branza Gran Padano sau parmezan
  • 50 ml unt
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • 1 lingurita rasa usturoi granulat
  • 1/4 lingurita mix piper proaspat rasnit
  • sare

Mod de preparare

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Ardeii se taie rondele . Spanacul se taie fasii.
  3. Pastele se fierb in apa cu sare ,respectand indicatiile de pe ambalaj .
  4.  Scurgeti tagliatelllele in strecuratoare .Pastrati putina apa in care au fiert pastele.
  5. Intr-o tigaie incapatoare se infierbanta uleiul cu unt .
  6. Se adauga  rondelele de ardei iute si pastele .
  7. Razuiti deasupra jumatate din cantitatea de branza si amestecati .
  8. Branza si untul vor forma un invelis catifelat pastelor .
  9. Daca vreti ca sa aveti un sos mai cremos , se pune putina apa in care au fiert .
  10. Cat sunt inca pe foc se pune spanacul si usturoiul  si se tine 1-2 minute , atat cat sa se inmoaie .
  11. Asezonati cu piper .Gustati si sarati daca mai este nevoie .
  12. Serviti tagliatelllele cu spanac cat sunt calde cu branza proaspat razuita pe deasupra . .
  13.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Retete similare

Paste cu hribi

Postat de andaoana

Paste cu hribi

Intr-o oala mai mare punem la fiert cam 3 litri de apa pentru paste . Cand fierbe adaugam pastele si fierbeti-le cum va plac . Pana fierbe apa pregatim hribi. Ii curatam de pamant si ii taiem...

Citeste continuarea

Paste cu vongole si smantana

Postat de gurita_ta2005

Paste cu vongole si smantana

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa sa fiarba la foc mic timpul scris pe cutie sau punga. Intr-o tigaie punem ulei de masline,si vongolele scurse de zeama.Dupa cateva...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 06.05.2020, 08:23
Arata bine!
la 06.05.2020, 08:48
Multumesc , Mirela ! Spre surpriza mea , pe cat de simplu le-am preparat , pe atat de bune au fost . Secretul a fost branza potrivita in combinatie cu unt si spanac
la 06.05.2020, 10:05
Delicioase!
la 06.05.2020, 10:09
la 06.05.2020, 11:43

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking