Taitei cu lapte

Postat de nadina73 in Mancare copii
31 Oct 2010 | 11118 vizualizari
Taitei cu lapte

O reteta tare simpla dar si foarte gustoasa,tinand cont ca sant cu taitei de casa nici nu mai incape vorba nu?

Ingrediente

  • 1,5 litri lapte
  • 4 vanilii
  • putina sare
  • 3 maini pline de taitei lati de casa
  • 8 linguri de zahar

Mod de preparare

Se pune laptele la foc sa fiarba cu un praf de sare,cand fierbe se pun taitei ,am scris 3 maini nu stiam cat sant si asa am masurat din cei facuti in casa,

se lasa sa fiarba 6-7 minute dupa care se pune zaharul ,se mai da 2-3 clocote,apoi se pun vaniliile se  stinge focul si se lasa cu capac acoperite 10-15 minte.

Se servesc atat calzi cat si reci

Sant superi buni,nu se pot compara cu cei din magazin, sincer

PS:nici nu au apucat sa se raceasca bine ca si castonelele erau goale

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-Pot

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow...

Citeste continuarea

Prajitura traditionala cu branza de vaci

Postat de LUK

Prajitura traditionala cu branza de vaci

      Se face o maia din 100ml lapte caldut in care dizolvam drojdia si o lingurita de zahar.Lasam sa creasca.Untul il topim ,apoi caldut il amestecam cu oul intreg.Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2010, 22:30
dimineata dupa o cafeluta merg perfect nu?
la 31.10.2010, 22:40
vai ce-mi plac. Nu mi-am mai facut de multa vreme
la 31.10.2010, 23:04
hai ca fac rapid ,din astia nu mai am sau topit rapid
la 31.10.2010, 23:42
arata minunat
la 01.11.2010, 07:19
Nadinaaa,ce pofte-mi faci

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking