Taitei de casa Laura Laurentiu

Postat de mitinita in Paste
17 Aug 2011 | 4837 vizualizari
Taitei de casa Laura Laurentiu

Reteta perfecta de taitei de casa, tehnica mai trebuie sa o perfectionez eu.

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • varf de cutit de sare

Mod de preparare

Preparare taitei de casa:

Se framanta  un aluat din cele trei ingrediente,pana se obtine un aluat omogen si elastic.

Se pune aluatul intr-un bol,se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute.

Pe masa de lucru,se pune (era sa zic arunca) niste faina si se intinde o foaie din aluat.

A mea nu a iesit prea subtire, dar precis cu timpul o sa ma descurc mai bine.

Se pune si pe deasupra foii faina,ca sa nu se lipeasca.

Se ruleaza foaia si se taie in fasii foarte subtiri. V-am spus ca mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura.

Taiteii de casa se folosesc deindata sau se lasa sa se usuce pentru o folosinta ulterioara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa Laura Laurentiu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cus-cus cu nuci si pesmet

Postat de MotanLaOale

Cus-cus cu nuci si pesmet

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj. Nucile se macina fin. Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul. Se incorporeaza nucile macinate. Se...

Citeste continuarea

Paste umplute

Postat de sufletista

Paste umplute

Pastele le fierbem in apa cu sare 5 min, sa fie al dente. Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece, le scoatem pe un servet de bucatarie si le tamponam pentru a elimina surplusul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.08.2011, 12:10
inca nu am facut
la 17.08.2011, 12:57
Nimic nu se compara cu taieteii de casa!
la 17.08.2011, 14:02
Miti,ce buni sunt la supica
la 17.08.2011, 14:19
la 17.08.2011, 15:17
cei mai buni!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking