Taitei de casa Laura Laurentiu

Postat de mitinita in Paste
17 Aug 2011 | 4872 vizualizari
Taitei de casa Laura Laurentiu

Reteta perfecta de taitei de casa, tehnica mai trebuie sa o perfectionez eu.

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • varf de cutit de sare

Mod de preparare

Preparare taitei de casa:

Se framanta  un aluat din cele trei ingrediente,pana se obtine un aluat omogen si elastic.

Se pune aluatul intr-un bol,se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute.

Pe masa de lucru,se pune (era sa zic arunca) niste faina si se intinde o foaie din aluat.

A mea nu a iesit prea subtire, dar precis cu timpul o sa ma descurc mai bine.

Se pune si pe deasupra foii faina,ca sa nu se lipeasca.

Se ruleaza foaia si se taie in fasii foarte subtiri. V-am spus ca mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura.

Taiteii de casa se folosesc deindata sau se lasa sa se usuce pentru o folosinta ulterioara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa Laura Laurentiu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

Postat de CameliaComan

Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

Curatam ciupercile si apoi le taiem feliute.Punem 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie iar dupa ce se incinge punem ciupercile si dam focul potrivit.Dupa 1 minut adaugam 1 catel de usturoi...

Citeste continuarea

Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere

Postat de Bucataras

Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere

Pune intai pastele la fiert in apa clocotita. Intre timp curata ceapa, usturoiul si toaca-le marunt. Taie pieptul de pui in cubulete. Topeste untul intr-o tigaie, adauga ceapa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.08.2011, 12:10
inca nu am facut
la 17.08.2011, 12:57
Nimic nu se compara cu taieteii de casa!
la 17.08.2011, 14:02
Miti,ce buni sunt la supica
la 17.08.2011, 14:19
la 17.08.2011, 15:17
cei mai buni!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking