Taitei de casa Laura Laurentiu

Postat de mitinita in Paste
17 Aug 2011 | 4860 vizualizari
Taitei de casa Laura Laurentiu

Reteta perfecta de taitei de casa, tehnica mai trebuie sa o perfectionez eu.

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • varf de cutit de sare

Mod de preparare

Preparare taitei de casa:

Se framanta  un aluat din cele trei ingrediente,pana se obtine un aluat omogen si elastic.

Se pune aluatul intr-un bol,se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute.

Pe masa de lucru,se pune (era sa zic arunca) niste faina si se intinde o foaie din aluat.

A mea nu a iesit prea subtire, dar precis cu timpul o sa ma descurc mai bine.

Se pune si pe deasupra foii faina,ca sa nu se lipeasca.

Se ruleaza foaia si se taie in fasii foarte subtiri. V-am spus ca mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura.

Taiteii de casa se folosesc deindata sau se lasa sa se usuce pentru o folosinta ulterioara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa Laura Laurentiu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budinca cu paste, branza si ton

Postat de rocsi_1612

Budinca cu paste, branza si ton

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le lasam sa fiarba cam 12 minute, apoi le rasturnam intr-o sita sa se scurga de apa. Branza o mixam...

Citeste continuarea

Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

Postat de Satisfyyourcravings

Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

Cartofii se spala bine, se usuca si se inteapa din loc in loc cu o furculita.  Se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade C, 30-40 de minute.  Se lasa putin la racorit, se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.08.2011, 12:10
inca nu am facut
la 17.08.2011, 12:57
Nimic nu se compara cu taieteii de casa!
la 17.08.2011, 14:02
Miti,ce buni sunt la supica
la 17.08.2011, 14:19
la 17.08.2011, 15:17
cei mai buni!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking