Tarta crocanta cu piersici

Postat de ianculubita in Dulciuri
9 Sep 2013 | 3678 vizualizari
Tarta crocanta cu piersici

O tarta usor de realizat si delicioasa;sa nu asteptati sa se fragezeasca blatul pentru ca tot crocant va ramane si dupa ce se raceste.

Ingrediente

  • 200g unt
  • 200g faina
  • 1praf de sare
  • 3linguri zahar pudra+1lingura
  • 2galbenusuri
  • 300g branza de vaci proaspata
  • 1lingura suc de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 2linguri gris
  • fulgi de migdale
  • piersici

Mod de preparare

Amestecam intr-un vas faina cu sare,zahar,untul cubulete mici,2galbenusuri si framantam un aluat,formam o sfera,o infasuram in folie alimentara si o lasam la frigider 30min;intr-un castron amestecam branza cu zeama de lamaie,1lingura cu zahar,vanilie,gris,omogenizam si lasam deoparte.

Din aluat intindem cu sucitorul o foaie intre doua foi alimentare(astfel se intinde fara sa se rupa),o punem in forma de tarta,punem amestecul de branza,deasupra jumatati de piersica,printre ele fulgi de migdale si lasam la cuptor 30min

Servim dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta crocanta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert orez cu lapte si afine

Postat de mihaelar63

Desert orez cu lapte si afine

Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Folositi o oala adecvata cu fundul dublu. Cand apa de pe orez a fost absorbita la fierbere ,se adauga laptele caldut. Amestecati...

Citeste continuarea

Biscuiti mari pentru inghetata

Postat de RuxyRux

Biscuiti mari pentru inghetata

Din aceasta cantitate au iesit doua tavi de biscuiti mari. Untul rece, taiat bucati, faina, praful de sare, cel de copt, vanilia, oul si galbenusul se pun intr-un vas si se framanta aluatul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2013, 14:21
Sa stii ca imi place si servesc
la 09.09.2013, 14:21
delicioasa
la 09.09.2013, 14:26
Servesc si eu
la 09.09.2013, 14:27
la 09.09.2013, 14:29

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking