Ingrediente
- 200g unt
- 200g faina
- 1praf de sare
- 3linguri zahar pudra+1lingura
- 2galbenusuri
- 300g branza de vaci proaspata
- 1lingura suc de lamaie
- esenta de vanilie
- 2linguri gris
- fulgi de migdale
- piersici
Mod de preparare
Amestecam intr-un vas faina cu sare,zahar,untul cubulete mici,2galbenusuri si framantam un aluat,formam o sfera,o infasuram in folie alimentara si o lasam la frigider 30min;intr-un castron amestecam branza cu zeama de lamaie,1lingura cu zahar,vanilie,gris,omogenizam si lasam deoparte.
Din aluat intindem cu sucitorul o foaie intre doua foi alimentare(astfel se intinde fara sa se rupa),o punem in forma de tarta,punem amestecul de branza,deasupra jumatati de piersica,printre ele fulgi de migdale si lasam la cuptor 30min
Servim dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta crocanta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|