Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine

Postat de JulyCris in Dulciuri
17 Mai 2014 | 3578 vizualizari
Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine

Ingrediente

  • Pt aluatul de tarta
  • 125 gr unt
  • 2 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 2 linguri aa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1,5 cana faina
  • Pt budinca de vanilie
  • 1 plic budinca de vanilie dr Oetker
  • 4-5 linguri zahar
  • 450 ml lapte
  • Decor
  • casuni
  • dulceata de afine
  • 1 plic tort gelee,rosu

Mod de preparare

Aluatul

Se framanta un aluat din toate ingredientele de mai sus. Se intinde in forma de tarta,se inteapa cu furculita si se da la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute.

Intre timp,preparam budinca dupa indicatiile de pe ambalaj. Cand biscuitul de tarta s-a racit,punem budinca(si ea trebuie sa fie rece). Mijlocul il umplem cu  capsunele,spalate si taiate.Marginile le umplem cu dulceata de afine.

Deasupra adaugam jeleul rosu,preparat dua indicatiile de pe plic. Se da la rece pt minim 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu capsuni

Postat de cris2711

Prajitura cu capsuni

Albusurile se separa de galbenusuri. Apoi intr-un castron inalt pentru mixat albusuri ,se mixeaza cu un praf de sare,pe viteza cea mai mare a mixerului. Se adauga zaharul si se mixeaza in...

Citeste continuarea

Cosulete cu cirese și crema de branza

Postat de panacris

Cosulete cu cirese și crema de branza

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat în frigider. Se întinde pe planșeta de lucru presarată cu făina, se taie cu rola de prăjituri sau cuțitul în dreptunghiuri, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2014, 11:08
Ce bunatate cu afine si capsuni ne-ai adu!
la 17.05.2014, 11:19
Saru'mana,buni!
la 17.05.2014, 12:29
Adus
la 17.05.2014, 16:54
la 17.05.2014, 22:20

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking