Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine

Postat de JulyCris in Dulciuri
17 Mai 2014 | 3578 vizualizari
Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine

Ingrediente

  • Pt aluatul de tarta
  • 125 gr unt
  • 2 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 2 linguri aa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1,5 cana faina
  • Pt budinca de vanilie
  • 1 plic budinca de vanilie dr Oetker
  • 4-5 linguri zahar
  • 450 ml lapte
  • Decor
  • casuni
  • dulceata de afine
  • 1 plic tort gelee,rosu

Mod de preparare

Aluatul

Se framanta un aluat din toate ingredientele de mai sus. Se intinde in forma de tarta,se inteapa cu furculita si se da la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute.

Intre timp,preparam budinca dupa indicatiile de pe ambalaj. Cand biscuitul de tarta s-a racit,punem budinca(si ea trebuie sa fie rece). Mijlocul il umplem cu  capsunele,spalate si taiate.Marginile le umplem cu dulceata de afine.

Deasupra adaugam jeleul rosu,preparat dua indicatiile de pe plic. Se da la rece pt minim 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Postat de privatelaura

Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Nuca, fructele de goji le-am tocat mai marunt la robot. Au urmat biscuitii, tot la robot, dar bucati mai mari. Rahatul l-am topit pe foc, adaugand un pic de apa. In vasul in care am topit...

Citeste continuarea

Chec cu ciocolata

Postat de panacris

Chec cu ciocolata

Ouăle se separă și se pun în două vase mai înalte. Albușurile se bat energic, cu un praf de sare și oțetul până ce se obține o spumă fermă, apoi se adaugă zahărul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2014, 11:08
Ce bunatate cu afine si capsuni ne-ai adu!
la 17.05.2014, 11:19
Saru'mana,buni!
la 17.05.2014, 12:29
Adus
la 17.05.2014, 16:54
la 17.05.2014, 22:20

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking