Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam la dospit aprox 10 minute.
Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc facem o gaura in care turnam drojdia dospita. Framantam cu mana si adaugam restul de apa calduta. La final adaugam o lingura de ulei de masline. Terminam de framantat cand aluatul nu se mai lipeste de degete.
Presaram deasupra putina faina, acoperim cu un prosop si punem la loc cald ferit de curenti de aer aprox 1 ora.
In acest timp ne ocupam de umplutura. Incepem prin a curata legumele. Tocam ceapa si ardeiul si le calim putin in ulei. Adaugam morcovii dati prin razatoare si calim aprox 5 minute. Rosiile taiate marunt le adaugam la final si le lasam la calit inca 2-3 minute.
Luam de pe foc, turnam intr-un bol si lasam la racit.
In aceeasi tigaie punem si carnea la calit (nu e nevoie sa adaugati ulei).
Amestecam sa se caleasca bine apoi luam de pe foc si o adaugam peste legume.
Cand amestecul s-a racit putin, adaugam sare, piper si cele doua oua si amestecam bine.
Tapetam masa de lucru cu faina si intindem aluatul sub forma rotunda. Cercul trebuie sa fie putin mai are decat tava. Asezam aluatul in tava unsa cu unt, ungem aluatul cu sosul de chili, turnam umplutura si nivelam, apoi tragem marginile de aluat peste umplutura. Marginele le ungem cu galbenusul de ou.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 35 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
Feliem si servim cald sau rece (mie imi place foarte mult si rece).
Pofta mare!