Pentru inceput am pregatit blatul de cacao. Am facut un pandispan din 3 oua.
Galbenusurile le-am batut cu zaharul, am adaugat treptat uleiul si lingura de apa.
Albusurile batute spuma le-am adaugat in compozitie si am amestecat usor pana s-au incorporat, dupa care am adaugat cacao, esenta de rom, faina in ploaie si praful de copt.
Compozitia am pus-o intr-un vas tapetat cu hartie de copt si am dat la cuptor cam 15 minute. Fiind vorba de un blat subtire, nu e nevoie de mai mult timp.
Am trecut la prepararea cremei: am amestecat crema mascarpone cu smantana, zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat. Am adaugat fructele, apoi gelatina inmuiata in apa, avand grija sa se incorporeze bine.
Crema am pus-o in vas peste blatul de cacao si am dat vasul la rece.
Jeleul de fructe l-am preparat dupa cum urmeaza:
Intr-un ibric am pus o mana-doua de zmeura si fragi impreuna cu 2 linguri de zahar si o cescuta de apa. S-a format un sos de fructe pe care l-am strecurat de samburii de zmeura, apoi am adaugat gelatina, am amestecat pana s-a omogenizat si am turnat sosul peste crema.
Ciocolata si smantana le-am amestecat pe foc, pana a inceput sa se topeasca ciocolata.
Dupa cateva ore de stat la rece am scos tarta din vas, am asezat-o pe un platou si am ornat-o cu ganache-ul de ciocolata.