Tarta cu legume la gratar - reteta nr 100

Postat de Alina26 in Aperitive / Garnituri
27 Iun 2013 | 4268 vizualizari
Tarta cu legume la gratar - reteta nr 100

Sincer va zic e prima oara ca o fac,dar va spun ca e asa de buna....se topeste in gura,nu ma asteptam. Un aperitiv foarte gustos si mai e si vegetariana pentru cine nu mananca carne. Trebuie sa o faceti si voi.

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj rotund
  • 1 vanata
  • 1 dovleac mare
  • 2 rosii mari
  • 200 g mozzarella
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

1.Am incins o tigaie gril.Am spalat vanata si dovleacul,le-am taiat rondele circa 2-3mm si le-am facut pe gratar.

2.Am spalat si rosiile,le-am taiat 3-4 mm si le-am presarat cu sare.

3.Am incins cuptorul 170°.

4.Am intins aluatul de foietaj,i-am facut o margine de 1cm,,am facut gaurele cu o furculita,ca sa nu se umfle,am pus o hartie de copt peste aluat si am acoperit cu linte(e ce aveam in casa,de fapt se pune fasole uscata,dar a fost bine si asa).Am dat-o la cuptor pentru 10-15 minute.

5.Am taiat mozzarella:un sfert din ea am taiat-o cubulete si restul felii subtiri.

6.Am scos aluatul din cuptor,am pus mozarella taiata cubulete si am alternat legumele o felie de vanata,o felie de dovlec,o felie de rosie si o felie de mozzarella,pana cand am terminat.Am pus putin ulei de masline si am dat la cuptor inca 10-15 minute pana se topeste si se rumeneste putin mozzarella.

Serviti calda. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume la gratar - reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi "crestati", la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Cartofi "crestati", la cuptor

Curatam cartofii de coaja si ii spalam. Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza. Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de...

Citeste continuarea

Chiftelute din linte

Postat de simona72

Chiftelute din linte

Lintea a fost fiarta la reteta precedenta de supa crema de linte. Peste lintea fiarta am adaugat cepa si usturoiul tocate rondele fine la robotul de bucatarie. Vanata curatata de coaja, taiata in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2013, 19:13
felicitari!!!! la cat mai multe
la 27.06.2013, 19:15
Felicitări!La cât mai mult rețete!
la 27.06.2013, 19:16
Felicitari ! E foarte frumoasa.
la 27.06.2013, 19:17
va multumesc!!!!!!
la 27.06.2013, 19:21
Bravo Alina!!! Arata tare bine!!!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking