Tarta cu legume la gratar - reteta nr 100

Postat de Alina26 in Aperitive / Garnituri
27 Iun 2013 | 4270 vizualizari
Tarta cu legume la gratar - reteta nr 100

Sincer va zic e prima oara ca o fac,dar va spun ca e asa de buna....se topeste in gura,nu ma asteptam. Un aperitiv foarte gustos si mai e si vegetariana pentru cine nu mananca carne. Trebuie sa o faceti si voi.

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj rotund
  • 1 vanata
  • 1 dovleac mare
  • 2 rosii mari
  • 200 g mozzarella
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

1.Am incins o tigaie gril.Am spalat vanata si dovleacul,le-am taiat rondele circa 2-3mm si le-am facut pe gratar.

2.Am spalat si rosiile,le-am taiat 3-4 mm si le-am presarat cu sare.

3.Am incins cuptorul 170°.

4.Am intins aluatul de foietaj,i-am facut o margine de 1cm,,am facut gaurele cu o furculita,ca sa nu se umfle,am pus o hartie de copt peste aluat si am acoperit cu linte(e ce aveam in casa,de fapt se pune fasole uscata,dar a fost bine si asa).Am dat-o la cuptor pentru 10-15 minute.

5.Am taiat mozzarella:un sfert din ea am taiat-o cubulete si restul felii subtiri.

6.Am scos aluatul din cuptor,am pus mozarella taiata cubulete si am alternat legumele o felie de vanata,o felie de dovlec,o felie de rosie si o felie de mozzarella,pana cand am terminat.Am pus putin ulei de masline si am dat la cuptor inca 10-15 minute pana se topeste si se rumeneste putin mozzarella.

Serviti calda. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume la gratar - reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Postat de Zamfira

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm ceapa (cepele) și o călim în puțin ulei, adăugăm 1 linguriță de boia dulce, sare,...

Citeste continuarea

Chifteluţe cu susan

Postat de Dya

Chifteluţe cu susan

Intr-un bol mai mărişor adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm sarea şi piperul după gust şi amestecăm...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2013, 19:13
felicitari!!!! la cat mai multe
la 27.06.2013, 19:15
Felicitări!La cât mai mult rețete!
la 27.06.2013, 19:16
Felicitari ! E foarte frumoasa.
la 27.06.2013, 19:17
va multumesc!!!!!!
la 27.06.2013, 19:21
Bravo Alina!!! Arata tare bine!!!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking