Tarta cu piept de pui

Postat de lacrimioara in Aperitive / Garnituri
12 Oct 2010 | 4656 vizualizari
Tarta cu piept de pui

reteta am luat-o de la miha care a postat-o pe bucataras si sunt multumita. Mersi miha

Ingrediente

  • 150 ml apa,
  • 250gr faina,
  • 1 lingurita sare,
  • 1lingurita drojdie uscata(eu am pus proaspata12 gr)
  • 1 lingurita zahar,
  • 1 lingura ulei.
  • Pt umplutura:
  • 1/2piept pui,
  • bacon afumat (eu am pus asa dupa ochi),
  • 3 ciuperci mari,
  • 2 oua,
  • 100 grame smantana,
  • 100 gr cascaval,
  • 2 linguri suc rosii,
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
  • piper
  • oregano. 

Mod de preparare

Drojdia se amesteca cu putina apa calduta si zaharul si se lasa la dospit 10 minute. Intr-un bol punem faina sarea si uleiul, drojdia si restul de apa si framantam pana ce devine un aluat elastic, lasam 30 minute la dospit. Dupa ce aluatul a dospit il punem  in forma de tarta unsa cu ulei, ungem aluatul cu sucul de rosii amestecat cu usturoi pisat si oregano, punem pieptul de pui (eu l-am rumenit putin in ulei si l-am lasat putin la racit apoi lam pus peste aluat) punem si baconul, ciupercile. Saram si piperam dupa gust . Oule se bat bine se pune smantana peste oua se amesteca si se toarna peste umplutura si dam la cuptor.

Lasam pana se rumeneste si scoatem afara si punem cascavalul deasupra si mai bagam  la cuptor pana ce se  rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu pui, ciuperci si mozzarella

Postat de oanapl

Tarta cu pui, ciuperci si mozzarella

Pentru aluat, se amestecă toate făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la...

Citeste continuarea

Tarta cu foietaj, pui si dovlecel

Postat de rocsi_1612

Tarta cu foietaj, pui si dovlecel

Spalati dovlecelul, il stergeti si il taiati rondele potrivit de groase. Le condimentati cu sare, piper, boia si oregano. Le rumeniti pe un grill, pe ambele parti, apoi le scoateti pe un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2010, 20:41
Buna rau, rau ! 5 furculite
la 12.10.2010, 20:42
Minunta!
Ma bucur ca ti-a placut!
la 12.10.2010, 20:49
mersi miha
la 12.10.2010, 20:49
si bunica
la 12.10.2010, 20:57
foarte buna

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking