Tarta cu sunca si broccoli

Postat de mikidaniro in Aperitive / Garnituri
3 Apr 2012 | 5329 vizualizari
Tarta cu sunca si broccoli

Ingrediente

  • Aluat
  • 125g unt
  • 260g faina
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de apa
  • sare
  • Umplutura:
  • 4 oua
  • 250ml lapte
  • 200g sunca
  • 200g branza
  • 300g broccoli
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Untul rece taiat cubulete impreuna cu faina,oul batut usor cu sarea si 2 linguri de apa le punem in robot si omogenizam totul 2-3 min.Daca mai este necesar pentru a ''lega'' aluatul adaugam si a treia lingura de apa.

Scoatem aluatul pe suprafata infainata,il intindem si il punem in forma de tarta tapetata in prealabil cu unt.Punem tava la rece si ne apucam de umplutura.

Broccoli il rupem buchetele mici,iar ceapa o taiem jolien,apoi punem totul pe foc intr-o tigaie si le sotam 10-12 min.sau pana incepe broccoli sa se inmoaie.Cand este gata dam deoparte si cat se racoreste putin taiem sunca cubulete,branza cuburi,iar ardeiul fasii.

Amestecam ouale cu laptele,sare si piper,adaugam sunca,branza si broccoli cu ceapa,omogenizam bine si turnam totul in tava cu aluat scoasa de la rece,apoi punem ardeii deasupra.Punem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de min. sau pana se rumeneste deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Postat de diaconta

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Am pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2012, 10:05
imi place
la 03.04.2012, 10:05
place!
la 03.04.2012, 10:09
si mie
la 03.04.2012, 10:14
buna tare,imi place
la 03.04.2012, 10:36
buna

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking