Tartine cu icre si apio

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
7 Dec 2010 | 8029 vizualizari
Tartine cu icre si apio

Indemnata de curiozitate am cumparat si eu apio -mai pe romaneste tije de telina care sunt de un soi mai special decat cele traditionale si care au un gust senzational de care papilele mele gustative s-au indragostit .

Ingrediente

  • paine de secara
  • icre de stiuca preparate  [din comert]
  • apio
  • rosii
  • lamaie
  • piper

Mod de preparare

  1. Taiati paine in triunghiuri mai mici si o prajiti usor .
  2. se ung tartinele in strat subtire cu icre , se stropesc cu lamaie , se presara cu tije de telina taiate marunt.
  3. serviti  asezonate cu piper proaspat macinat alaturi de rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre si apio" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Postat de Oana

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Nu am dat cantitati exacte, pune cat si ce iti place :) Mai intai unge foile de tortilla cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco, apoi rade deasupra cascaval Sofia, picura putin sos pesto...

Citeste continuarea

Rasucita

Postat de Zamfira

Rasucita

Îndindem prima foaie de foietaj, îi decupăm marginile pentru a avea o formă rotundă. Ne putem ajuta şi de un vas rotund sau capac mai mare.  Punem foaie pe o tavă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2010, 14:13
la 07.12.2010, 14:27
da sunt buneee,frunzele dau un gust bun si la ciorbe
la 07.12.2010, 14:28
foarte gustos!
la 07.12.2010, 14:31
Ligia eu le-am pus si la pilaf
la 07.12.2010, 14:37
Epu' le-am facut la ,, foame '' cat mai rapid , sunt sigura ca tu ai realiza cu acelasi ingrediente un aperitiv super -elegant

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking