Tartine cu icre si apio

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
7 Dec 2010 | 8026 vizualizari
Tartine cu icre si apio

Indemnata de curiozitate am cumparat si eu apio -mai pe romaneste tije de telina care sunt de un soi mai special decat cele traditionale si care au un gust senzational de care papilele mele gustative s-au indragostit .

Ingrediente

  • paine de secara
  • icre de stiuca preparate  [din comert]
  • apio
  • rosii
  • lamaie
  • piper

Mod de preparare

  1. Taiati paine in triunghiuri mai mici si o prajiti usor .
  2. se ung tartinele in strat subtire cu icre , se stropesc cu lamaie , se presara cu tije de telina taiate marunt.
  3. serviti  asezonate cu piper proaspat macinat alaturi de rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre si apio" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco

Postat de merisor67

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja, punand apa doar cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert doar pana se patrund putin la testul cu furculita. Dupa ce au fiert, scurgem apa, ii...

Citeste continuarea

Bulz dacic

Postat de rocsi_1612

Bulz dacic

Intr-un ceaun, punem niste apa la fiert cu sare si o lingura malai. Cand clocoteste, turnam malai in ploaie, amestecam cu telul, pana obtinem o mamaliga nici prea moale, nici prea tare. O...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2010, 14:13
la 07.12.2010, 14:27
da sunt buneee,frunzele dau un gust bun si la ciorbe
la 07.12.2010, 14:28
foarte gustos!
la 07.12.2010, 14:31
Ligia eu le-am pus si la pilaf
la 07.12.2010, 14:37
Epu' le-am facut la ,, foame '' cat mai rapid , sunt sigura ca tu ai realiza cu acelasi ingrediente un aperitiv super -elegant

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking