Tartine cu vinete

Postat de alinutza1983 in Mancaruri de legume
22 Dec 2012 | 4147 vizualizari
Tartine cu vinete

Pentru vegetarieni, o reteta super delicioasa!

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 30 ml ulei de masline
  • 3 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 50 grame rosii uscate
  • busuioc proaspat
  • 150 grame branza
  • 100 ml smantana
  • 2 chifle lungi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Feliaza vanata si asezoneaza cu sare. Lasa asa timp de 15 minute, ca sa isi lase apa. Spala apoi feliile. Intr-o tigaie incinge o lingura de ulei de masline. Adauga ceapa verde tocata, usturoiul si o felie de vanata tocata marunt. Caleste timp de 4 minute.

Adauga apoi rosiile si busuiocul si mai lasa pe foc timp de 2 minute. Incinge gratarul si unge cu putin ulei de masline. Aseaza feliile de vinete si lasa timp de 3-4 minute pe fiecare parte.

Intr-un bol amesteca branza cu smantana si asezoneaza cu sare si piper. Taie chiflele pe jumatate, stropeste cu ulei de masline si adauga cate o felie de vanata si o lingura din amestecul cu ceapa si rosii.

Deasupra adauga si amestecul cu branza . Aseaza pe o tava si da la cuptor pentru 15 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tartine de vinete cu avocado

Postat de RuxyRux

Tartine de vinete cu avocado

VInetele se coc in modul in care v-ati obisnuit. Eu am o tava cu ochiuri  dese pe care o pun direct pe flacara aragazului. Se curata si se pun in vasul robotului impreuna cu avocado si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2012, 10:28
la 22.12.2012, 10:31
la 22.12.2012, 11:02
la 22.12.2012, 11:24
Multumesc, dragilor! Bucatarasii au ramas la fel de draguti cum ii stiam!
la 22.12.2012, 13:49

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking