Rulouri de paste cu pui
Postat de madi_marin
Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna. Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie. Se scot pe o farfurie unsă cu...
Citeste continuareaHarnica de mine am pus la fiert taitei de casa dintr-aceia tip romburi sau frunzulite .Aveam supa limpede de curcan fiarta cu o zi si jumatate inainte . Am constatatca supa avea un usor gust suspect .. Motivul acririi supei il cunosc , cine face ca mine , ca mine sa pateasca . Am lasat supa pregatita in oala sub presiune sa se raceasca direct in ea pana dimineata [ aceasta a mentinut caldura mult timp ] .Asa m-am ales eu cu o gramada de taitei firti cu care trebuia sa prepar ceva doar nu pot sa-i arunc .Am folosit ce aveam prin frigider . Nu am mai avut timp sa-mi pun preparatul la cuptor dar am fost multumita de rezultatul prepararii la tigaie sub capac .
Ingrediente
Mod de preparareSe pun taiteii la fiert in apa multa , sare si putin ulei . Fierbeti cinform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti de apa cu ajutorul unei strecuratori . Spalati si tocati ardeiul si coditele de praz. Taiati carnaciorii proaseti si ii puneti la prajit intr-o tigaie pana devin crocanti . Adugati legumele , oregano si carnatii chorizo feliati . Prajiti foarte usor si adaugati taiteii . Prajiti taiteiii pana incep sa se rumeneasca . In alta tigaie [ eu am pus in dry cooker,care cam rane nefolosita ]am pus taiteii,cu bilutele de mozzarella incorporate . Am asezat deasupra feliile de ementaler si am decorat cu carnati , ardei si praz . Am lasat sub capac 5-10 minute atat cat casul s-a topit , aromele s-au intrepatruns [ cu grija la foc domol sa nu se prinda de fundul tigaii] Pofta buna Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu taitei de casa si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de madi_marin
Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna. Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie. Se scot pe o farfurie unsă cu...
Citeste continuareaPostat de caroline
Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului. Se adauga...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|