Tocana de legume pentru iarna

Postat de sufletista in Conserve
14 Noi 2014 | 16349 vizualizari
Tocana de legume pentru iarna

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ardei kapia
  • 3 kg ceapa
  • 2 kg morcovi
  • 250 g orez
  • 1l ulei
  • 800 g tomate
  • boabe de piper
  • sare
  • foi de dafin

Mod de preparare

Intr-o oala mare punem uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa tocata marunt,lasam sa se caleasca,putin dupa care adaugam morcovii dati prin razatoare,lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam gogosarii,kapia tocati marunt,amestecam si lasam sa fiarba la foc mic,amestecand din cand in cand.

Cand este aproape fiert totul adaugam orezul spalat,pasta de tomate,sare,boabe de piper si foi de dafin dupa gust,amestecam si lasam sa fiarba pana ce se ridica uleiul la suprafata si este fiert orezul.

Turnam tocana in borcanele sterilizate,acoperim borcanele cu o patura pana a 2  zi dupa care le vom depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de legume cu orez, pentru la iarna cand e ger

Postat de mirela0911

Tocana de legume cu orez, pentru la iarna cand e ger

Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune la calit in ulei intr-o cratita larga. Se adauga o lgt rasa de sare grunjoasa in timp e se caleste. Se amesteca din cand in cand. Cand devine...

Citeste continuarea

Paste cu legume si costita afumata

Postat de AdrianUdrea

Paste cu legume si costita afumata

Costitele afumate, portionate mai mici, se spala bine si se fierb in doua ape. Prima apa se inlatura dupa doua-trei clocote, apoi costitele se spala si se pun din nou la fiert in apa cat sa fie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2014, 20:21
buna
la 14.11.2014, 20:24
la 14.11.2014, 20:24
la 14.11.2014, 20:25
la 14.11.2014, 20:38
Deja ii simt gustul...delicios!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking